Bygg din framtid med oss

För mig innebär Biolit en möjlighet att skapa en bra balans i vardagen.

-Pia Backman, konsult på Biolit

Har Biolit det som krävs för att bli din nästa arbetsplats?

Uppdrag

 

Lön

Hur lång erfarenhet har du inom ditt specialistområde?

Timtaxa
1000 kr
Semester
6 veckor
Pension
1000 kr
Din månadslön

 

Semester

 

Kompetensutveckling

 

Upplevelser

 

Håller du med om minst ett påstående ovan? Då ska du läsa vidare!

Vår lönemodell

Hos oss på Biolit är det du själv som avgör hur stor andel av dina intäkter som ska fördelas mellan lön, semester, pension och kompetensutveckling. Det som inte används sparas i din buffert som du bygger upp över tid.

Du avgör själv hur stor eller liten buffert du önskar ha för att känna dig trygg. När som helst kan du själv avgöra och ändra hur mycket du vill ta ut i lön. Om du slutar hos oss tillhör fortfarande dina intäkter dig, ingen annan. Enkelt!

Vi tror på frihet – det du drar in till bolaget ska tillhöra dig och det är du som avgör hur det ska fördelas. Även om våra uppdrag är på 100% tvingar vi inte någon att arbeta 40 timmars arbetsveckor. Du kommer själv överens med din uppdragsgivare om både arbetstider och semester så att det passar dig och din vardag. Det är detta som vi kallar transparens med fokus på individens behov, oavsett i vilket skede i livet du befinner dig i just nu.

Biolitare beskriver Biolit

David Vujic

David Vujic

”Jag tror att Biolit är en bra plats för dig som gillar att utmanas, eller fördjupa dina kunskaper inom din nisch. Jag har verkligen fått många chanser att utmana mig själv i uppdrag med olika programmeringsspråk, plattformar och kodstilar. Jag har möjlighet att koda i Python, Node.js och Clojure – uppdrag hos kund som är kul, lagom läskiga och utvecklande. Både utmaningar och valfrihet finns i Biolits kultur.

Pia Backman

”För mig innebär Biolit en möjlighet att skapa en bra balans i vardagen. En bra balans är grunden för att kunna leverera på jobbet men också kunna varva ner och umgås med familjen. Biolit är också en arbetsgivare som ser och uppmärksammar sina anställda, oavsett om det gäller ett telefonsamtal, en enkel lunch eller en påkostad konferens. Det märks att vi alla är viktiga för verksamheten.”

Pia Backman
Petter Axling

Petter Axling

”Jag hade bestämt mig för att starta eget. Jag ville ta kontroll över min tid och bestämma själv hur fördelning mellan arbete/lön/ledigt skulle se ut. En bit in i den processen kände jag att det kommer bli väldigt ensamt och ett för stort fokus på en viktig del som jag inte är bra på – försäljning. Då träffade jag Biolit och insåg att här finns lösningen på hur jag vill ha det. Nu bestämmer jag tillsammans med min uppdragsgivare hur mycket jag jobbar samtidigt som jag har det bästa säljteamet  på Biolit.

Carin Zetterqvist

”Som konsult på Biolit känner jag mig väldigt sedd och omhändertagen. Säljarna är måna om att hitta bra uppdrag till mig och det ordnas flera sociala aktiviteter – allt från spontana luncher till välorganiserade konferenser. Samtidigt har jag en stor frihet i mitt arbete och den kombinationen passar mig perfekt!”

Carin Zetterqvist
Johan Mattsson

Johan Mattsson

”För mig är frihet viktigt, både på och utanför jobbet. Vi har en väldigt bra gemenskap och tar tillsammans beslut om företagets riktning och vad vi står för. Lönemodellen tillåter mig att planera och styra över min egen tid. Jag får möjligheten att arbeta med olika tekniker i olika branscher eftersom Biolit inte är nischade till ett specifikt teknikområde eller bransch. Denna variation är viktig för att jag ska trivas på jobbet.”

Hanna Asp

Nyfiken på att höra mer? Kontakta mig!